Транспорт Луцька
Укр
Укр
Eng
Запитати
Меню
Чат-бот
05:43
Оберіть тему
Моя поїздка
Транспортна мережа
Подати звернення
Контакти
Назад
Планування поїздки
Транспорт онлайн
Паркування
Еко-транспорт напрокат
У Луцькій громаді триває активна фаза ремонту доріг
21.07.2023

У Луцькій громаді продовжується активна робота з ремонту доріг. Зокрема, для зручності мешканців району вулиці Володимирської, які користуються послугами маршрутки №25, шляховики відремонтували ділянку дороги, яка була повністю непридатною для проїзду.

Луцький міський голова Ігор Поліщук, який особисто оглянув якість виконаних робіт, зауважив, що водії автобусів відмовлялись їхати за маршрутом, адже ями на дорозі були глибиною до сорока сантиметрів. “Ми вирішили заасфальтувати аварійну ділянку дороги та зробити тротуар для комфорту пішоходів”, - розповів він.

Також сьогодні оглянули ремонт вулиць у селах Зміїнець, Княгининок, Кульчин та нещодавно відремонтовану вулицю Карбишева у Луцьку. Асфальт вкладають і на 8-му Малоомелянівському провулку.

“На жаль, через повномасштабне вторгнення ми не можемо розгорнути ремонтні роботи так, як би ми цього хотіли. Намагаємось ремонтувати найбільш аварійні ділянки і ті, де є найбільше звернень громадян. Працюємо в різних мікрорайонах Луцька та в селах, які приєднались до нашої громади. Загалом плануємо відремонтувати понад тридцять доріг та вулиць. Всі жителі нашої громади, незалежно від того, де вони проживають, повинні відчувати покращення ситуації в житлово-комунальному секторі та з точки зору покращення доріг. Усі роботи ми плануємо завершити до середини жовтня, поки дозволятиме погода. На усі об’єкти є гарантія. На даному етапі нарікань немає, а вже коли буде фінальна стадія, тоді побачимо”, - повідомив Ігор Поліщук.

 

У Луцькій громаді триває активна фаза ремонту доріг